Fastighetsservice

Vi är mycket mer än bara fastighetsservice, vi är en partner som löser dina problem.

Fastighetsservice

Fastighetsservice är vår passion
Vi är mycket mer än bara fastighetsservice, vi är en partner som löser dina problem.

Med en kontakt tar vi hand om din fastighet
En bra fastighetsservice kräver både kunskap och erfarenhet, därför har LN resurs tillsammans med sitt systerbolag LN Fönsterputs & Persienn täckt in alla tjänster som kan behövas för både inre och yttre omvårdnad.

Förutom våra interna tjänster som trädgård, fasadtvätt, fönsterputsning, byte av tätningslister och solskydd har vi ett inarbetat nätverk av samarbetspartners inom städ, bygg, vvs och el.

Alltid uppdaterade
För er trygghet vidareutbildar vi kontinuerligt vår personal och håller oss uppdaterade inom nya arbetsmetoder, nya tekniska hjälpmedel, nya lösningar och branschregler som ska följas.

Regelbunden fastighetsservice
Många av våra kunder vill ha en regelbunden fastighetsskötsel som täcker hela året och alla säsonger. I de fallen tar vi tillsammans fram en skräddarsydd flexibel skötselplan.

Fastighetsservice vid enstaka tillfällen
Vid enstaka tillfällen av fastighetsskötsel så berättar ni bara för oss hur ni vill ha det och efter överenskommelse så utför vi arbetet.

När ni anlitar oss för fastighetsservice så kan ni förvänta er ett företag som verkligen har lång erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med utbildad personal och alltid på bra humör.

Inspirationsbilder

No items found.
"När du anlitar LN Resurs AB så kan du förvänta dig ett företag som verkligen har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med den utrustningen som krävs"

Relaterade tjänster

No items found.

Följ oss på Instagram!

gå till Instagram