Ogräsrensning

Effektiv Ogräsrensning. Låt oss ta hand om din ogräsrensning och får mer tid över till annat. Vi anpassar noggrannheten efter dina önskemål och plånbok.

Ogräsrensning

Effektiv Ogräsrensning

Låt oss ta hand om din ogräsrensning och får mer tid över till annat. Vi anpassar noggrannheten efter dina önskemål och plånbok.

Ogräsrensning
En snygg trädgård utan ogräs skapar ett lugn istället för ett måste. Många av våra kunder brukar tycka det är skönt att vi rensar deras ogräs i samband med att vi klipper och trimmar deras gräsmatta. Men vill du endast ha rensat ogräset så kan vi naturligtvis hjälpa dig med det.

När du anlitar oss för ogräsrensning så kan du förvänta dig ett företag som har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med de verktygen som krävs.


Hur ofta ska man rensa ogräs?
Eftersom ogräs kan växa i princip vart som helst - (trädgården, kökslandet, rabatten, gräsmattan och grusgången) så brukar man vilja rensa det så fort man ser det. Vanligast är dock att vi brukar rensa det varannan vecka.

Metoder
Vi kan rensa ogräset manuellt eller med vår miljövänliga heatweed.

Heatweed maskinen värmer upp vattnet till 99,8 grader som sedan sprutas på ogräset på nära håll.

Detta gör att ogräset dör utan att skada miljön.

Inspirationsbilder

No items found.
"När du anlitar LN Resurs AB så kan du förvänta dig ett företag som verkligen har erfarenhet, tar ansvar och utför jobbet i tid med den utrustningen som krävs"

Följ oss på Instagram!

gå till Instagram